Horeca krijgt concrete hulp bij verduurzamen menukaart
De gemeente Groningen en Greendish gaan zes lokale horecabedrijven ondersteunen bij het verduurzamen van hun menukaart. Na een grondige meting kunnen...
De gemeente Groningen en Greendish gaan zes lokale horecabedrijven ondersteunen bij het verduurzamen van hun menukaart. Na een grondige meting kunnen...
In samenwerking met bierbrouwerij AB InBev en muziekpodium TivoliVredenburg lanceert Walraven Sax een nationale pilot voor een circulair...
In Groningen worden horecaondernemers uitgedaagd hun bedrijf versneld te verduurzamen. Als beloning krijgen ze daarvoor een keurmerk: het Groen...
Bar Stroom in Rotterdam opent de deuren in de voormalige wildwaterbaan van het Tropicana-zwembad. Gasten kunnen er vanaf 19 april terecht voor lokaal...
Het kunstmatige eiland Pampus in het IJmeer voor Amsterdam is onderdeel van de op de Unesco Werelderfgoedlijst prijkende 'De Stelling van Amsterdam'...
Door de komst van de moestuin is Edwin Soumang chef van restaurant One* in Roermond steeds meer over duurzaamheid gaan nadenken. Dat heeft er onder...
Nog niet alle ijssalons hebben een goed alternatief gevonden voor de aloude plastic lepel, die sinds juli 2023 verboden is. Hoewel… In Apeldoorn...
D'Ald Herberch in Gaastmeer serveert een 'zero waste'-menu: een maaltijd gemaakt met lokale groenten en fruit die niet de goede vorm hebben, brood...
Als ondernemer in de horeca wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar van...
De Achterhoekse cateraar De Timp koos de afgelopen jaren nadrukkelijk voor een duurzame route. Het bedrijf is al enige tijd energieneutraal, maar...