Tips tegen fruitvliegjes in de horeca: Hoe kun je ze weren en bestrijden?
De zon schijnt volop dus de terrassen zitten vol. Goed voor de omzet. Maar niet alle gasten zijn welkom. Zo is er het fruitvliegje. Een lastpak waar...
De zon schijnt volop dus de terrassen zitten vol. Goed voor de omzet. Maar niet alle gasten zijn welkom. Zo is er het fruitvliegje. Een lastpak waar...
Hoe creëer je stopkracht en overtuig je gasten dat ze bij jou naar binnen stappen? En als de gasten binnen zijn, hoe creëer je dan een fijne ervaring...
Verontrustende uitkomsten in een onderzoek van Quinyx: 60 procent van de horecamedewerkers denkt na over het opzeggen van hun huidige baan. Volgens...
Nieuw shared dining concept ROHA opende woensdag 15 mei haar deuren in hét bruisende horecastraatje van Oud-Beijerland. Chef-kok Hans Fiege en...
Geweldig nieuws voor Sidney Schutte: zijn restaurant Cocina de Autor Los Sabos in Mexico heeft een Michelinster gekregen. Extra bijzonder is dat...
De zilveren toiletruimte van de nieuwste hotspot Ciao Belli in Breda is uitgegroeid tot de meest gefotografeerde ruimte van de zaak. Met een simpele...
Na jaren werken op het hoogste niveau in Hotel De L'Europe vonden Tjade en Patty Klaver het tijd om op eigen benen te staan. Onlangs opende het stel...
Restaurantketen De Beren opent op 23 mei zijn nieuwe vestiging in Nederweert, langs de snelweg A2, richting Maastricht.
De gemeente Groningen en Greendish gaan zes lokale horecabedrijven ondersteunen bij het verduurzamen van hun menukaart. Na een grondige meting kunnen...
Voor barista's en horeca professionals die hun gasten de allerbeste koffie-ervaring willen bieden, introduceert Arla Foods de nieuwe Jörd haverdrink....
In de planning van de nieuwe regering staat dat de btw op hotelovernachtingen weer omhoog gaat, aldus Haagse bronnen.
De Caribische fusion restaurantketen Mondi breidt uit naar Rotterdam. Na drie vestigingen in Amsterdam en Badhoevedorp slaat Mondi zijn vleugels uit...
Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.
Booking.com is door de Europese Commissie aangemerkt als zogenoemde 'poortwachter'. Dat betekent dat Brussel de boekingssite (te)veel macht toekent...
Na een indrukwekkende periode van 23 jaar heeft Danielle de Metz besloten het stokje van Restaurant The Corner over te dragen aan nieuwe eigenaren....
Keuzevrijheid voor gasten en inspiratie voor de nieuwe generatie koks; dát is volgens chef-kok Margo Reuten van restaurant Da Vinci* de kracht van...
Michelinbaas Gwendall Poulennec heeft in een interview aangegeven dat er op dit moment internationaal meer dan 25 inspecteurs fulltime werkzaam zijn...
Heb jij een medewerker die zich het afgelopen jaar onderscheiden heeft, een pluim óf steun verdient? Nomineer deze dan voor de Parel van de Terras...