Tips tegen fruitvliegjes in de horeca: Hoe kun je ze weren en bestrijden?

Tips tegen fruitvliegjes in de horeca: Hoe kun je ze weren en bestrijden?

De zon schijnt volop dus de terrassen zitten vol. Goed voor de omzet. Maar niet alle gasten zijn welkom. Zo is er het fruitvliegje. Een lastpak waar...

Comfort bepaalt de duur van het bezoek. Foto: Kyatcha in Rotterdam

Zo zet je horecainterieur in om gasten te verleiden

Hoe creëer je stopkracht en overtuig je gasten dat ze bij jou naar binnen stappen? En als de gasten binnen zijn, hoe creëer je dan een fijne ervaring...

Drie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag te nemen

Drie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag te nemen

Verontrustende uitkomsten in een onderzoek van Quinyx: 60 procent van de horecamedewerkers denkt na over het opzeggen van hun huidige baan. Volgens...

Ron (links) en Hans (rechts)

Met lef openen Hans Fiege en Ron Boender nieuw shared dining concept ROHA

Nieuw shared dining concept ROHA opende woensdag 15 mei haar deuren in hét bruisende horecastraatje van Oud-Beijerland. Chef-kok Hans Fiege en...

Sidney Schutte (foto: Diederik van der Laan)

Sidney Schutte pakt Michelinster in Mexico: 'Het was een pittige reis'

Geweldig nieuws voor Sidney Schutte: zijn restaurant Cocina de Autor Los Sabos in Mexico heeft een Michelinster gekregen. Extra bijzonder is dat...

Disco op het toilet bij Ciao Belli Breda: 'wc gaat viraal op TikTok'

Disco op het toilet bij Ciao Belli Breda: 'wc gaat viraal op TikTok'

De zilveren toiletruimte van de nieuwste hotspot Ciao Belli in Breda is uitgegroeid tot de meest gefotografeerde ruimte van de zaak. Met een simpele...

Tjade en Patty Klaver gingen van Bord'Eau** naar bistro en zijn gelukkiger dan ooit

Tjade en Patty Klaver gingen van Bord'Eau** naar bistro en zijn gelukkiger dan ooit

Na jaren werken op het hoogste niveau in Hotel De L'Europe vonden Tjade en Patty Klaver het tijd om op eigen benen te staan. Onlangs opende het stel...

De Beren in Nederweert

De Beren opent gloednieuwe vestiging langs snelweg A2

Restaurantketen De Beren opent op 23 mei zijn nieuwe vestiging in Nederweert, langs de snelweg A2, richting Maastricht.

Horeca krijgt concrete hulp bij verduurzamen menukaart

Horeca krijgt concrete hulp bij verduurzamen menukaart

De gemeente Groningen en Greendish gaan zes lokale horecabedrijven ondersteunen bij het verduurzamen van hun menukaart. Na een grondige meting kunnen...

Arla Foods introduceert de nieuwe Jörd haverdrink.

Arla Jörd Haver Barista: 'Je favoriete koffie in een plantaardige variant'

Voor barista's en horeca professionals die hun gasten de allerbeste koffie-ervaring willen bieden, introduceert Arla Foods de nieuwe Jörd haverdrink....

Hotelovernachting wordt duurder door hogere btw

Hotelovernachting wordt duurder door hogere btw

In de planning van de nieuwe regering staat dat de btw op hotelovernachtingen weer omhoog gaat, aldus Haagse bronnen.

Restaurant Just Rotterdam onderdeel van de Mondi formule

Restaurant Just Rotterdam onderdeel van de Mondi formule

De Caribische fusion restaurantketen Mondi breidt uit naar Rotterdam. Na drie vestigingen in Amsterdam en Badhoevedorp slaat Mondi zijn vleugels uit...

Zo werk je nieuwe terrasmedewerkers het beste in

Zo werk je nieuwe terrasmedewerkers het beste in

Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.

EU legt Booking.com aan banden wegens 'te veel macht'

EU legt Booking.com aan banden wegens 'te veel macht'

Booking.com is door de Europese Commissie aangemerkt als zogenoemde 'poortwachter'. Dat betekent dat Brussel de boekingssite (te)veel macht toekent...

Einde van een tijdperk: Na 23 jaar sluit Danielle de Metz de deuren van The Corner

Einde van een tijdperk: Na 23 jaar sluit Danielle de Metz de deuren van The Corner

Na een indrukwekkende periode van 23 jaar heeft Danielle de Metz besloten het stokje van Restaurant The Corner over te dragen aan nieuwe eigenaren....

Sterchef Margo Reuten over haar menukaart: 'Waar zie je dit nog in het topsegment?'

Sterchef Margo Reuten over haar menukaart: 'Waar zie je dit nog in het topsegment?'

Keuzevrijheid voor gasten en inspiratie voor de nieuwe generatie koks; dát is volgens chef-kok Margo Reuten van restaurant Da Vinci* de kracht van...

Gwendall Poullennec van Michelin

Michelin kreeg 8.000 sollicitaties en heeft nu 'meer dan 25 inspecteurs'

Michelinbaas Gwendall Poulennec heeft in een interview aangegeven dat er op dit moment internationaal meer dan 25 inspecteurs fulltime werkzaam zijn...

Wie wordt de opvolger van Ellen Treuren, werkzaam bij 't Raadhuis in Goudriaan?

Nomineer De Parel van de Terras Top 100 2024

Heb jij een medewerker die zich het afgelopen jaar onderscheiden heeft, een pluim óf steun verdient? Nomineer deze dan voor de Parel van de Terras...