Nomineer De Parel van de Terras Top 100 2024
Heb jij een medewerker die zich het afgelopen jaar onderscheiden heeft, een pluim óf steun verdient? Nomineer deze dan voor de Parel van de Terras...
Op 4 mei herdenkt Nederland haar oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies erna. Overal in het land is...
In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten...
Michiel de Vries en Sjoerd Steenbeek, de oprichters van Next, kondigen de benoeming van Jaimie van Heije aan tot de nieuwe signature chef. Na...
Quinten Chap en Rosanna Bos van team Sterklas ROC van Amsterdam hebben de eerste CuliQuiz School Battle gewonnen. Quinten en Rosanna, hebben niet...
Barista's weten al lang dat niet elk water geschikt is voor een goede kop koffie. Maar ook voor apparatuur in de professionele keuken en voor goed...
Een monnik die al zijn hele leven wijn verbouwt in Georgië weet niet wat hem overkomt. De 55-jarige Gabriel Khomazuridze staat in de belangstelling...
Franke Osinga (33), keukenchef van Restaurant De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Franke heeft met het...