Café top 100

logo Cafe top 100 2016aNIEUW: open inschrijving Café Top 100

Ieder café, mits het minimaal één jaar onder de huidige eigenaar bestaat, kan zich inschrijven voor de Misset Café Top 100. Mystery guests en een vakjury beoordelen de cafés op onder andere gastvrijheid, vakmanschap en bedrijfsvoering. Heeft uw café het in zich de opvolger te worden van Groothuis in Emmen als nummer 1 in de Misset Café Top 100? Schrijf u dan nu in! Deelname aan de Misset Café Top 100 kost €119 voor abonnees van Misset Horeca: een investering die zich direct terugverdient.

Wat krijgt u voor uw inschrijving?

  • Kans op een plek bij de beste 100 cafés van Nederland
  • Een mystery visit met rapportage
  • Een bezoek van de vakjury met rapportage
  • Promotiemateriaal ten behoeve van de Publieksprijs (gasten stemmen op uw café via Facebook)
  • Een vergelijking van uw prestaties met die van andere deelnemers (benchmark)
  • Promotiemateriaal om uw Top 100-status kenbaar te maken aan uw gasten (raamsticker
    en gevelbordje)
  • Kans op de prijs ‘Beste online strategie’ en de mogelijkheid een medewerker te nomineren voor ‘Parel van het Jaar’

Optimaliseer uw bedrijfsvoering
Niet-abonnees van Misset Horeca betalen €169 (excl. btw) voor hun deelname. Zij ontvangen na inschrijving een proefabonnement op Misset Horeca die automatisch stopt na de bekendmaking van de Top 100. Optimaliseer uw bedrijfsvoering met de rapportages. Uw investering verdient zich direct terug. Inschrijven is mogelijk vanaf nu tot 1 mei.

Bekendmaking winnaar Misset Café Top 100
De feestelijke bekendmaking van de Misset Café Top 100-ranglijst vindt 16 november plaats.

» Download hier het officiële inschrijfformulier voor de Café Top 100

 

» Bekijk hier de Café Top 100 van 2014

nieuws Café Top 100:

  • Kroket Valuas* op lunchkaart top 100-café

    Kroket Valuas* op lunchkaart top 100-café

    Top 100-café Van Zanten in Rotterdam serveert sinds een week de kroketten van sterrestaurant Valuas in Venlo. Op de lunchkaart van het bedrijf van eigenaren Eric van Leeuwen en Arthur van Zanten staan zes varianten.

  • Parel van het Jaar: ‘Ik voel me zeer vereerd.

    Parel van het Jaar: ‘Ik voel me zeer vereerd.

    De kersvers Parel van het Jaar in de Café Top 100, Nikki Groenheide van grandcafé Van Ruysdael in Heemskerk (nummer 5 in de Top 100), reageerde verrast op de titel. ‘Ik wist van niets en voel me zeer vereerd.

Artikelen Café Top 100:

  • Café Top 100 2015 nr. 55: Berlage, Eindhoven

    Café Top 100 2015 nr. 55: Berlage, Eindhoven

    Dit grand café in De Bergen, het ‘Quartier Latin’ van Eindhoven, is al een kwart eeuw een begrip voor een groot en gevarieerd publiek. Voor wie Berlage niet kent: het is een groot stadscafé-restaurant met vintage industrieel design, een winkeltje en een vergaderzaal en terras.

  • Café Top 100 2015 nr. 24: De Morgenstond, Griendtsveen

    Café Top 100 2015 nr. 24: De Morgenstond, Grien...

    Turf wordt al lang niet meer gestoken in 
De Peel. Toch ademt alles in deze omgeving de historie van de tijd dat ‘het zwarte goud’ welvaart bracht in dit gebied. Om de arbeiders onderdak en vertier te verschaffen, werden eind 19e eeuw huizen gebouwd en werd een herberg neergezet.

  • Café Top 100 2015 nr. 40: In den Ouden Vogelstruys, Maastricht

    Café Top 100 2015 nr. 40: In den Ouden Vogelstr...

    De Struys’, zoals kenners dit oeroude café liefkozend noemen, opende al in 1730 op de huidige locatie aan het Maastrichtse Vrijthof en staat daarmee in de lijst van oudste nog opererende bedrijven in Nederland, die weekblad Elsevier recent publiceerde.

  • Café Top 100 2015 nr. 75: ‘t Stulpke, Uden

    Café Top 100 2015 nr. 75: ‘t Stulpke, Uden

    Vriendelijke bediening en een prima sfeer, zo zijn onze juryleden eensgezind in hun bevindingen. Waarover ze het ook eens zijn: er komt een gemêleerd publiek bij het drukste café van Uden. ‘En dat vind ik altijd een goed teken.