Nieuws

Cafetariakopstukken aan basis Vereniging Professionele Frituurders

0 323 Fastfood

In de oprichtingscommissie van de, door initiatiefnemer Frans van Rooij opgerichte, vakvereniging voor cafetariahouders Profri zitten nogal wat kopstukken uit de cafetariasector. De commissie bestaat voor een deel uit oud-KHN-bestuurders en oud-winnaars van de wedstrijd Cafetaria van het Jaar en de Cafetaria Top 100.
001_food-image-HOR040497I01.jpg

Op de lijst prijken namen zoals oud-winnaars Cafetaria van het Jaar als Nico Koemans en Peter Vos, laatstgenoemde werd ook al eerste in de Cafetaria op 100. Verder staan oud-bestuursleden van KHN op de lijst zoals Patrick Nieuwveld, Gerard Harzevoort en Paul van Gurp, aangevuld met Rocco Ladage, Roger Gielen, Wim Markwat, Maarten Colijn jr., sector-bestuurslid Fastservice Jack van Hoof, Frans van Rooij en journalist Ubel Zuiderveld.
Tijdens een vergadering op 23 januari zal een voorlopig bestuur benoemd worden meldt vakblad Shops Out of Home, een blad waar Zuiderveld ook voor schrijft.

Behalve de oprichtingscommissie is ook een website www.profri.nl actief. Nu nog als deel van de website van de Stichting Vrienden van de Fastservice, maar straks zelfstandig.

door Ron Jansen laatste update:19 apr 2012

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.