Nieuws

Eric Swaghoven bij Patrons

0 323 Algemeen

Eric Swaghoven van restaurant Valuas in Venlo is toegetreden tot de exclusieve koksclub Les Patrons Cuisiniers. Dat werd bekend tijdens een bijeenkomst van Patrons in het volledig opgeknapte restaurant De Roskam in Gorssel.
001_food-image-HOR015084I01.jpg

Dat meldt De Telegraaf. ‘Ik voel me vereerd’, was de korte en krachtige reactie van Eric Swaghoven in de ochtendkrant, terwijl hij de speciale buis van Les Patrons Cuisiniers aantrok. Valuas beschikt over één Michelinster en Eric Swaghoven is SVH Meesterkok.

Tijdens de bijeenkomst meldde René Brienen dat het weer goed met hem gaat. Chef-kok Brienen ging twee jaar geleden failliet met zijn Onder de Boompjes in Roermond en runt sinds vorig jaar samen met zijn vrouw Marja een nieuwe zaak aan de Maas in het Limburgse Well. ‘Het gaat gelukkig heel goed. De zaak zit weer vol’, aldus Brienen.

door Richard Kok

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.