Nieuws

Tophotel Duin & Kruidberg in de etalage

0 2475 Hotel

Het volledig verbouwde hotel Duin & Kruidberg in Santpoort staat te koop. De nieuwe eigenaar Fortis, die door de overname van ABN Amro het bedrijf in handen kreeg, wil af van het hotelbedrijf en toprestaurant De Vrienden van Jacob.
001_food-image-HOR027197I01.jpg

Dat meldde Het Financieele Dagblad onlangs. Volgens de businesskrant wordt in de onttakeling van ABN Amro nu ook Duin & Kruidberg te gelde gemaakt. ‘De nieuwe bazen, Fortis, hebben niets met het landgoed’, meldt redacteur Jan Kees Kokke.

ABN Amro gebruikte het horecabedrijf veelal als vergader- en vakantieoord voor personeel. Later werd het uitgebouwd tot een luxe vijfsterrenhotel met een toprestaurant. Restaurant De Vrienden van Jacob werd enkele jaren geleden bekroond met een Michelinster.

Wat de vraagprijs is, is niet bekend. Wel meldt Het Financieele Dagblad dat er veel interesse is voor het landgoed.

Duin & Kruinberg is net enkele weken open na een grootscheepse verbouwen. Daarbij is voor miljoenen geïnvesteerd in renovatie en uitbreiding van het bedrijf. Door de verbouwing is het bedrijf maandenlang gesloten geweest.

door Richard Kok laatste update:19 apr 2012

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.