Nieuws

Hampshire: fietsen van hotel naar hotel

0 587 Hotel

Hampshire Hospitality biedt zijn gasten komend fietsseizoen de mogelijkheid van hotel naar hotel te fietsen, door Nederland, België en Duitsland. Gasten kunnen zelf hun route kiezen of gebruik maken van de themaroutes zoals de Achterhoekse Wijnroute of Schatten van de Veluwe.
Hampshire: fietsen van hotel naar hotel

Voor het nieuwe fietsconcept van Hampshire heeft de hotelgroep samenwerking gezocht met tv-programma Go Cycling van RTL4, ANWB en Halfords. Gasten kunnen hun fietstripje van hotel naar hotel zo lang maken als ze zelf wensen. Eén nacht, een weekendje of een midweek. Het verblijf kan worden uitgebreid met lunch en of diner. De bagage van de gast wordt vervoerd. Gasten kunnen kiezen uit 80 aangesloten hotels, 25 hiervan heeft Hampshire in eigen exploitatie.

Vanaf zondag 24 februari zijn de fietsrondjes van hotel naar hotel wekelijks te zien als item in het fietsprogramma van RTL4, Go Cycling.

door Nathalie Bluiminck laatste update:27 feb 2013

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.