Nieuws

Topkoks bijeen in Aubergine

0 1207 Restaurant

Topkoks Maik Kuijpers (Librije), Arlon Mombers (Beluga) en Gijs Wiggers (restaurant La Rive) Komen nog één keer koken bij restaurant Aubergine in Steyl. De drie koks waren allen bij Abergine werkzaam.
001_food-image-HOR029056I01.jpg

Vanwege het 10-jarige bestaan van restaurant Aubergine komen de voormalige koks nog één keer bij Aubergine een speciale lunch met gerechten uit de keukens van De Librije, Beluga, La Rive, en Aubergine koken in het geheel vernieuwde restaurant.

Vergeten groenten
Vergeten groenten vormen de verbindende schakel van deze lunch. Arlon Mombers zorgt voor het voorgerecht, Maik Kuijpers maakt het tussengerecht, Paul Pollux van restaurant Aubergine verzorgt het hoofdgerecht en het nagerecht is van de hand van Gijs Wiggers.

door Administrator laatste update:19 apr 2012

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.