Nieuws

Satéhut in Breda failliet

5 5092 Restaurant

De Satéhut in Breda is failliet. Het bekende horecabedrijf in Breda heeft na een kwart eeuw de deuren moeten sluiten vanwege tegenvallende omzetten. De cateringactiviteiten gaan voorlopig wel door.
001_food-image-HOR031523I01.jpg

Dat meldt Bredavandaag.nl. Het faillissement is aangevraagd door de eigenaren. De curator onderzoekt of er een mogelijkheid is tot doorstart.

Curator Arjen van der Knijff stelt dat als het tot een doorstart komt, dat in ieder geval niet is met de oude directie.

Op de website van Satéhut wordt gemeld dat de catering doorgaat en dat het voor de eigenaren tijd is om zich op andere zaken te richten.

door Richard Kok laatste update:19 apr 2012

Gerelateerde tags

5 reacties

 • # 1

  brian de lafette

  Tweemaal faillissement aangevraagd in tijdsbestek van vijf jaar. En tweemaal door de eigenaar zelf en tweemaal dezelfde curator. Dat is op zijn minst bijzonder te noemen.
 • # 2

  piethok

  Nu pas failliet. Ongelooflijk kwaliteit was toch al jaren zoek. Dan spreken wij nog geen eens over de lousy "OOSTERSE" service.
  Verhuizing heeft ook niet goed gedaan.
 • # 3

  Martijn

  Ben er 1 keer geweest en was eigenlijk 1 keer te veel. Belabberde kwaliteit en met een leeg glas moest je naar de bar om bij te vullen. Het is beter zo
 • # 4

  trouwe klant

  Vind het erg triest om te horen dat de zaak die Roy met hart en ziel heeft opgezet en enorm goed draaide toen Roy nog leefde, nu de deuren gaat sluiten, hiermee zal ook weer een stuk herinnering aan Roy verdwijnen!
 • # 5

  anoniem

  redelike goede service en de keuken was ook redelijk goed maar de barman was perfect

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.