Nieuws

De Hofkamer wint de derde Bier & Gastronomie Award

1 585 Restaurant

Marnetta en Geert Braks van De Hofkamer uit Bergeijk hebben op 12 januari de Bier & Gastronomie Award gekregen op de Horecava.
001_food-image-HOR037202I01.jpg

Het was de derde keer dat de wedstrijd plaats vond. Naast De Hofkamer waren er twee andere finalisten: Dégust in Hoogeveen en Biercafé Moeke in Breda. De jury onder leiding van het Bierburo van Henri Reuchlin bezocht de finalisten en nog een tiental horecabedrijven die zich hebben meegedaan.

Andries de Groen, Grootheraut van het Biergenootschap der Lage Landen, reikte de award uit aan de winnaars. Doel van de wedstrijd is om bier als begeleidende drank bij de maaltijd te promoten. ‘Het drinken van bier bij de maaltijd krijgt steeds meer aandacht. De vele smaakvarianten, die (speciaal)bieren kent, nodigen uit tot hele mooie combinaties, waardoor de kansen op een goede foodpairing zelfs veel uitgebreider zijn dan met wijn.’

De Bier en Gastronomie Award werd eerder gewonnen door Proeverij Caruso in Roosendaal en Restaurant Lieve in Amsterdam.

door Bianca Roemaat laatste update:18 apr 2012

Eén reactie

  • # 1

    boudewijn en nel swaan

    hartelijk gefeliciteerd team van De Hofkaemer met de
    Bier en Gastronomie Award 2011.
    Super gedaan!!!

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.