Nieuws

Sterzaak in Bennekom viert 25-jarig bestaan

0 769 Restaurant

Restaurant Het Koetshuis in Bennekom, sinds 1998 in bezit van een Michelinster, bestaat dit jaar 25 jaar. De zaak van Saskia en Wicher Löhr viert dit feit onder meer met een diner waarvan de opbrengst ten goede komt aan Kinderhospice De Glind.
001_food-image-HOR039963I01.jpg

Saskia en Wicher Löhr zijn in 1986 begonnen met Het Koetshuis in Bennekom. Twaalf jaar later volgde de bekroning met de Michelinster. In november 2010 volgde een tweede bekroning: maître-sommelier Edger Groeneveld werd door GaultMillau uitgeroepen Sommelier van het Jaar.

Charity diner
Op 28 oktober viert Het Koetshuis het jubileum met een charity diner met een veiling voor Kinderhospice De Glind. Gasten kunnen voor 100 euro per persoon genieten van een vijfgangendiner met bijpassende wijn. Van deze prijs gaat 50 euro naar het kinderhospice.

25 euro menu
Daarnaast serveert het jubilerende restaurant een menu voor 25 euro. Dit driegangenmenu wordt alleen geserveerd op dinsdag, woensdag en donderdag. En is zowel geldig voor lunch als diner. Van dit menu gebruik maken kan tot en met 27 oktober.

door Nathalie Bluiminck laatste update:19 apr 2012

Gerelateerde tags

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.