Nieuws

Onduidelijkheid over Klein Paardenburg

6 5988 Restaurant

Restaurant Klein Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel is dicht. Het bekende restaurant is telefonisch niet meer bereikbaar en volgens aanwezigen op de horecavakbeurs BBB in Maastricht is het restaurant leeggehaald.
001_food-image-HOR037402I01.jpg

Buurman Brasserie Paardenburg laat weten dat het sinds gisteren gesloten zou zijn. Er is niets bekend over de reden van de sluiting. De telefoonverbinding is verbroken. De website is gewoon in de lucht.

De laatste eigenaar van restaurant Klein Paardenburg is Dennis Bitter. Het laatste twitterbericht van Klein Paardenburg dateert van 6 januari. Daarin wordt melding gemaakt over een kunstexpositie van Peter Meijer in het restaurant per 15 januari.

In april 2010 werd nog een nieuwe chef-kok aangesteld in de persoon van Wiljan Koopmans. Met de nieuwe chef-kok liet eigenaar Dennis Bitter weten een nieuwe weg in te slaan.

door Richard Kok laatste update:19 apr 2012

6 reacties

 • # 1

  Henk Koomen

  Helaas weer een topzaak die z'n deuren moet sluiten. Verrassend, want aan klandizie hadden ze hier volgens mij geen gebrek. Ik kwam hier regelmatig voor zakelijke lunches en het beviel me altijd prima.
 • # 2

  steven te pas

  Heel jammer. Helaas zag je het ook wel misgaan. De investeringen/kosten die dit soort bedrijven met zich meebrengen zijn simpelweg niet terug te verdienen in de F & B operatie. Zeker niet als de ondernemer/eigenaar er ook nog een te luxe leven op na wil houden.
  Helaas is en blijft het een optelsom van kosten vs opbrengsten en zelf 24/7 heel hard willen werken....Daar ligt zeker niet de kracht van de gemiddelde horeca-ondernemer.....
 • # 3

  Frits Wesselink

  @ Steven te Pas en te on pas
  Als je niet weet hoe de vork in de steel zit, hou dan je mond!
  Daar krijg je praatjes van .
 • # 4

  Tim

  Leuk hoor Misset zo'n stukje schrijven, maar is er nou eigenlijk al iets bekend bij jullie of laten jullie het hierbij? Doe je journalistieke plicht en vraag de eigenaar gewoon wat er aan de hand is en laat je niet leiden door roddels van dronken collega's op de efff en de bbb. Jullie schrijven al over de laatste eigenaar zonder iets zeker te weten. Misschien gaan ze alleen maar verbouwen ofzo.
 • # 5

  Martijn van Roon

  Ik moet even reageren op de reactie van de heer te Pas. Ik ben tot maart vorig jaar 4 jaar lang met veel plezier als chef kok werkzaam bij Klein Paardenburg geweest. Ik kan daarom met mijn ervaring uit de eerste hand zeggen dat de eigenaar helemaal geen "luxe dier" was. Als je 1x per jaar 2 weekjes op vakantie gaan, een doorsnee auto hebt en 12 uur per dag (6 dagen in de week) werkt een luxe leven noemt......
 • # 6

  Richard Kok

  @Tim
  Het is heel eenvoudig: er is vooralsnog geen contact mogelijk. Ik heb geprobeerd te bellen, maar de telefoonlijn werkt niet meer. Daarnaast heb ik een e-mail gestuurd met het verzoek tot contact, maar die mail wordt niet beantwoord. Verder beschik ik niet over een mobiel nummer van de eigenaar. Vandaar de berichtgeving tot dusver.

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.