Nieuws

Supperclub van Bert van der Leden naar Ibiza

0 1879 Restaurant

De Amsterdamse horecaonernemer Bert van der Leden, bekend van uitspanningen als Brasserie Witteveen, Nomads, Nevy, Vyne en Envy, opent een nieuwe vestiging van zijn Supperclub op het eiland Ibiza.
001_food-image-HOR038443I01.jpg

Supperclub heeft al vestigingen in Amsterdam, Los Angeles, San Francisco, Singapore, Londen en Istanbul. Italianen konden in Rome even naar de Supperclub, maar deze werd gesloten (2008) na een incident met de lokale franchiser. De vestiging op Ibiza is sinds 19 mei open. De officiële opening is op 4 juni.

Bert van der Leden zegt tegen Quote over het ontstaan van ‘zijn’ Supperclub op Ibiza: ‘Het is een franchise-formule. De eigenaars van Novum Ibiza hebben ons deze winter benaderd voor een samenwerking. Een hartstikke leuk restaurant, waar altijd al veel Nederlanders kwamen, dus we hebben direct toegehapt.’

Het bedrijf van Bert van der Leden, IQ Creative, ging in 2010 ook opnieuw van start met het bekende Mazzo inAmsterdam. IQ Creative staat in 2011 met 10 miljoen euro omzet op nummer 77 in de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en brands.

door Nathalie Bluiminck laatste update:19 apr 2012

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.