Nieuws

Stel een vraag aan Michael Ellis

0 510 Restaurant

Altijd al een vraag willen stellen aan de hoogste baas van de Michelingids? Misset Horeca biedt u die kans! Binnenkort reizen we af naar Parijs voor een exclusief interview met Michael Ellis en zullen hem de beste en origineelste lezersvragen voorleggen.
Stel een vraag aan Michael Ellis

Hebt u vragen over het instituut Michelin, over de toekomst van de restaurantgids of over de werkwijze? Stel hem dan nu. Mail uw vraag vandaag nog naar de redactie en wij leggen de beste vragen voor aan de nieuwe directeur van de Michelingidsen: Michael Ellis.

Mail hier uw vragen.

In Misset Horeca 23 van 16 november een uitgebreid interview met Michael Ellis.

door Demian van der Reijden laatste update:7 nov 2012

Gerelateerde tags

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.