Nieuws

Barcelona zit Herman den Blijker dwars

1 1134 Restaurant

De eerste aflevering van het tweede seizoen Herrie XXL scoorde dinsdagavond 3 april 619.000 kijkers. Het RTL 4-programma van tv-kok Herman den Blijker had last van de voetbalwedstrijd tussen Barcelona en AC Milan, die door bijna 2,4 miljoen mensen werd bekeken.
001_food-image-HOR041644I01.jpg

Herman den Blijker vertelde in de aanloop naar seizoen twee van Herrie XXL al te vrezen voor de Champions League-duel tussen Barcelona en AC Milan. Ondanks of dankzij die wedstrijd keken 619.000 mensen naar het tv-programma, waarin de tv-kok aan de slag gaat met tien noodlijdende restaurants.

Het tweede seizoen van het succesvolle programma telt tien afleveringen, die worden uitgezonden op dinsdag vanaf 21.30 uur. Aan het eind van de rit ligt voor één restaurant een ‘hoofdprijs van 25.000 euro klaar. Met het aantal van 619.000 kijkers eindigde Herrie XXL op plaats 25 in de dag top 25.

Aansluitend aan het programma van Herman den Blijker zond RTL 4 weer een aflevering van Knallen in de Horeca uit. Deze uitzending moest het doen met iets meer dan de helft van het aantal kijkers dat het uur daarvoor voor de buis zat: 314.000.

door Rik Leonards laatste update:19 apr 2012

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • # 1

    Simon Jagers

    RTL moet stoppen met dat uitmelken van restaurants (couverts) en verdienen aan noodlijdende restaurants!

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.