artikel

Bocca Coffee: Prijswinnende blend

Café

Bocca Coffee is inmiddels een begrip op de Nederlandse koffiemarkt. De branderij is verhuisd naar een grotere locatie in Dronten en het team is uitgebreid met twee medewerkers. ‘Met deze aanvulling kunnen we blijven zorgen voor persoonlijke service, leerzame workshops en bijzondere proeverijen’, zegt de jonge eigenaar Menno Simons.

Bocca Coffee: Prijswinnende blend

Bocca Coffee heeft een prijswinnende koffie in het assortiment: gusto, een biologische espressoblend van 100 procent Arabica-bonen die altijd vers gebrand wordt geleverd.

In mei won Sander Schat de Nederlandse baristakampioenschappen met deze blend. Gusto leent zich met zijn volle smaak uitstekend voor zowel cappuccino als espresso. ,,Het is een koffie die goed past bij een hogere standaard in smaakbeleving, kwaliteit en ambachtelijke bereiding.’’

Bocca Coffee. Amsterdam. Tel. (020) 407 44 33.

www.bocca.nl

Reageer op dit artikel