artikel

Beleef Koffie

Café

De tweede editie van het vakevenement Beleef Koffie | Beleef Thee vindt plaats op 15 en 16 mei. De organisatie (Jeroen en Martijn Verhaeg van Mijn Broer & Ik) heeft ervoor gekozen het evenement van drie naar twee dagen terug te brengen, gezien de gerichtheid van het publiek. De focus ligt nu voornamelijk op de horecaondernemer.

Beleef Koffie

Voor deze doelgroep zijn tal van noviteiten te zien en komen verschillende clinics terug, zoals trainingen latte art, cappuccino en de presentatie van koffie en thee. Naast de exposanten zijn er aan koffie- en theegerelateerde kampioenschappen. Het beurstheater is het toneel van de finale van het Dutch Latte Art Championship, het Dutch Cuptasting Championship, het eerste Dutch Aeropress Championship en het Dutch Slowcoffee Championship.

Het randprogramma bestaat uit workshops, demonstraties en lezingen van nationale en internationale koffie- en theeprofessionals.

www.beleefkoffie.nl

www.beleefthee.nl

Reageer op dit artikel