artikel

Koekjes voor iedereen

Café

Kent & Fraser uit Engeland bakken koekjes en cakes die lekker en voor iedereen toegankelijk zijn, dus ook voor mensen die een voedselallergie hebben. Sommige van de handgemaakte en bekroonde recepten (o.a.Great Taste Award Gold 09 van Guild of Fine Food) bevatten geen zuivel, andere bevatten geen eieren. In geen van de producten zit tarwe en soja. Alles is 100 procent glutenvrij.

Koekjes voor iedereen

Het geheim van Kent & Fraser? Ze vervangen minder goede door goede ingrediënten, zonder op smaak in te leveren. Het assortiment is verkrijgbaar in drie smaken en vier soorten: zoete koekjes, spritsen en grote koeken per stuk verpakt. De standaardverpakking is 125 gram; voor de horeca zijn grotere hoeveelheden te leveren.

Kent & Fraser zijn nieuw in Nederland. Het merk wordt geïntroduceerd door het team van For Foodies, onder leiding van Daan Harterink. Naast retail richt men zich op bedrijfs- en vliegtuigcatering, instellingen en horeca.

www.forfoodies.nl

www.kentandfraser.com

www.greattasteawards.co.uk

Reageer op dit artikel