artikel

100: Metropole – Arnhem

Café

Deze schitterende, grote zaak aan de drukke Steenstraat maakte dit jaar een wisselende indruk. In het voorjaar stonden we aan de bar en genoten we van het opvallend grote assortiment bieren en de attente bediening. in de jazzsfeer.

100: Metropole – Arnhem

Dat was in het verleden wel eens anders. Op andere momenten was het ronduit rustig, zelfs op zaterdagavond, en dan is dit geen café waar je lang wilt zitten. Liever even het spoor onder station Velperpoort door, linksaf richting Goed! Proeven waar het dan steevast wel druk en gezellig is.

Enfin, Metropole heeft alles in zich om hoger in deze lijst te staan. De wisselende kwaliteit van de bediening, het soms gebrekkige niveau aan productkennis en de wat onpersoonlijke benadering verhinderen dat vooralsnog. ‘Er wordt gestreefd naar meer structuur in zowel de keuken als de bediening’, schrijven de eigenaren. Als drager van de rode lantaarn krijgt Metropole een jaar de tijd hierin verbetering aan te brengen.

Algemene informatie

Gastheer/-vrouw: Roel Coppelmans en Ferny Gieling

Steenstraat 68, 6828 CN Arnhem

(026) 442 40 67

info@metropole.nl

www.metropole.nl

Reageer op dit artikel