artikel

27: De Posthoorn – Epe

Café

De nodige fysieke ongemakken zorgden er dit jaar voor dat de sympathieke eigenaren van dit prachtige café op de Veluwe wat minder in de zaak te zien waren. Dat heeft helaas zijn weerslag op de notering: een paar plaatsen achteruit. Te vaak troffen we de ons bekende bedrijfsleider Harry en de manier waarop hij gastvrijheid schrijft, gebeurt in een voor ons onleesbaar handschrift.

27: De Posthoorn – Epe

Daarnaast staat het café in onze ogen te veel stil. Al een paar jaar constateren we nauwelijks veranderingen en daardoor mist de dynamiek. De wijnkaart werd weliswaar uitgebreid en is weer helemaal bij de tijd, maar wat ons betreft had de oude munttelefoon bij de toiletten best mogen verdwijnen. Ooit kon geen café zonder, nu is het een verstild souvenir uit een mobielloos verleden. Schroef hem van de muur, is ons advies. Of maak er een gimmick van.

De menukaart is simpeltjes geplastificeerd en ontbeert elementen die ons kunnen overhalen uitgebreid te gaan eten. De interactie met de gasten is minimaal en ondanks het feit dat drie mensen aan het werk zijn, zien we gasten zelf naar de bar lopen om af te rekenen. Actief! Power! Peper! Geef het een naam, maar doe iets! Zet de schouders er nog een keer onder en laat zien wat je kunt. Dat wordt het weer het caféadres op de Veluwe dat je moet hebben bezocht.

Algemene informatie

Gastheer/-vrouw: Jacques en Ineke Holthuis

Markt 1, 8161 CL Epe

(0578) 61 40 24

holthuis11@hetnet.nl

www.cafedeposthoorn-epe.nl

Reageer op dit artikel