artikel

Anders

Café

Warme chocolademelk, maar dan anders’. Met die slogan lanceert koffiebranderij Peeze het nieuwe concept Chocolatte. Niet op basis van cacaopoeder of kant-en-klare chocolademelk, maar gemaakt van tabletten van echte Belgische chocolade. In combinatie met warme melk zorgen ze voor een smaakbeleving die vooral in de winter tot z’n recht komt.

Anders

Chocolatte wordt aangeboden in drie varianten: melk, wit en puur. De chocoladetabletten zitten in een sachet en zijn goed voor één kop warme chocolademelk. Even roeren is voldoende. De chocolade is ook nog eens duurzaam en verantwoord. Dat betekent een eerlijke prijs voor de cacaoboeren (Max Havelaar-keurmerk) en een milieuvriendelijke en biologische productie (Eko-keurmerk). De horeca biedt de chocoladetabletten in een presentatiekist aan de gast aan.

www.peeze.nl

Reageer op dit artikel