artikel

Beste van twee werelden

Café

Beukenhorst Koffiebranderij en Carmen Koffie lanceren ‘Sento Autenthic Coffee. The best of two worlds’. Deze slogan geeft aan waar Sento voor staat: kwaliteit en duurzaamheid.

Beste van twee werelden

Alleen de beste koffiebonen, uitsluitend 100 procent Arabica’s, worden geselecteerd voor de Sento-melange. Ze worden op authentieke wijze in de traditionele trommelbrander gebrand; de verschillende aroma’s van de koffiebonen komen hierdoor uitstekend tot hun recht.

Duurzaamheid in het productieproces is troef. Het begint al bij de inkoop. Er worden uitsluitend koffiebonen van het Fairtrade-keurmerk verwerkt. Dit betekent dat de bonen tegen een eerlijke prijs rechtstreeks zijn ingekocht bij de koffieboeren. Ook tijdens het verwerkingsproces staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo zorgt de naverbrander voor een minimum aan uitstoot van afvalstoffen.

Sento staat voor een volledige koffievoorziening. Van koffie tot meubel, van machine tot porselein en alles wat daarbij hoort. De klant bepaalt welke delen van het concept hij kiest. Het resultaat: een op maat gesneden concept voor horecagelegenheden, bedrijven en instellingen.

De melange wordt gebrand en verpakt in de koffiebranderij van Beukenhorst in Lichtenvoorde. De distributie is in handen van zowel Beukenhorst als Carmen.

www.beukenhorst.nl

www.carmenkoffie.nl

Reageer op dit artikel