artikel

Deli XL: Concept aangepast

Café

Groothandel Deli XL brengt de koffie en thee van Reusel & Smulders voortaan alleen nog in een duurzame variant op de markt. Het huismerk dat sinds 2006 bestaat, is leverbaar met het Rainforest Alliance-keurmerk.

Deli XL: Concept aangepast

‘Het certificaat garandeert dat het product onder strenge voorwaarden en op gecertificeerde plantages duurzaam is geproduceerd, dus ook de koffie- en theesoorten die wij onder de naam Reuser & Smulders schenken’, legt productmanager Esther Everts uit.

Om het concept compleet te maken, zijn niet alleen inhoud en verpakking aangepast maar is ook kritisch gekeken naar het aanvullend assortiment, servies en apparatuur. ‘Zo merkten we dat de keuze uit koffiemachines nog beter kon. Nu leveren Vibiemme, Carimali, Schaerer en Animo voortaan machines binnen het concept.’

Deli XL, Ede. Tel. (0318) 67 86 62.

www.delixl.nl

Reageer op dit artikel