artikel

Douwe Egberts: Fabels over koffie

Café

Een gast bestelt in een restaurant een kopje koffie en krijgt daarbij een glaasje water geserveerd. Veel mensen denken dat dit is omdat koffie vochtafdrijvend werkt. Klopt niet, zegt Douwe Egberts (DE). Het glaasje water is bedoeld om de mond te spoelen, zodat je de koffie beter kunt proeven. Dit gebruik is overgewaaid uit Italië.

Douwe Egberts: Fabels over koffie

Nieuwsgierig naar andere fabels en feiten over koffie? Ga naar www.de.nl en klik op de banner ‘koffie en gezondheid’, waar jij je koffiekennis kunt testen in een quiz. ,,Al is de actie consumentgericht en wordt hij gecommuniceerd in publieksbladen en folders, hij is interessant voor iedereen die met koffie bezig is. Dus ook voor de horeca’’, zegt Paul van der Kolk, marketingmanager bars, restaurants en cafés van DE. Motto van de campagne: het goede nieuws is koffie.

Douwe Egberts, Utrecht. Tel. (030) 297 70 00.

www.de.nl

Reageer op dit artikel