artikel

Ideeën voor de koffiekaart

Café

With Compliments. Zo heet het begin dit jaar geïntroduceerde horecaconcept van Friesche Vlag. Via de website www.with-compliments.nl ontwerpt de horecaondernemer zijn eigen kaart met warme en koude specialty koffie- en melkdranken.

Ideeën voor de koffiekaart

Hij selecteert onder meer het type en de indeling van de kaart, en maakt zijn persoonlijke keuze uit de 45 recepten. De moeilijkheidsgraad van de recepten varieert van eenvoudig tot expertniveau. Twee topbarista’s, Rose van Asten en Liesbeth Sleijster, ontwierpen de recepten.

De With Compliments-dranken bevatten bijna allemaal melk of Chocomel, en natuurlijk koffie, espresso of thee. Het assortiment omvat ook speciale kinderkoffie, koffie met een lichte alcohol bite en seizoensspecialiteiten. Omdat de recepten variëren in moeilijkheidsgraad, kan de ondernemer zijn kaart aanpassen aan zijn eigen niveau. Speciaal voor de horeca introduceert Friesche Vlag ook nog een mooi vormgegeven latte macchiato-glas met een schotel en lepel van rvs.

www.with-compliments.nl

Reageer op dit artikel