artikel

Jury heeft beslist over winnaar

Café

Een onafhankelijke jury van drie vakmensen heeft vorige week drie terrassen bezocht die tijdens de mystery visits als beste uit de bus kwamen. De jury heeft uitgebreid gesproken met ondernemers en zich laten rondleiden in de bedrijven.

Jury heeft beslist over winnaar

Er is met de ondernemers gesproken over personeelsbeleid, de aanpak van gastvrijheid, duurzaamheid, omgaan met lastige klanten, optimaal inroosteren en werving en training. En er is gekeken naar de uitstraling van het terras, de dranken- en menukaart en de routing.

Op basis van al deze informatie is de jury gekomen tot een definitieve klassering en is de titel Terras van het Jaar 2008/2009 toegekend aan het Zalmhuis in Rotterdam.

De jury bestaat uit Wim Dupont (rechts), directeur-eigenaar van Verpoorten & partner, makelaardij, ontwikkeling, onderzoek en advies voor de internationale hotellerie en vakantieparken. Dupont is tevens voorzitter van de internationale alumnivereniging INCH. Thomas Kascha (midden) is directeur-eigenaar van AQ Services uit Den Haag, het onderzoeksbureau dat alle ruim driehonderd mystery visits voor de Terras Top 100 heeft uitgevoerd.

De jury werd gecompleteerd door Hans Steenbergen, hoofdredacteur van Misset Horeca en één van de initiators van de Terras Top-100.

Reageer op dit artikel