artikel

Maas Vending: Eigen exploitatie

Café

Maas Vending opende in september de eerste horecaformat op de Rijksuniversiteit Groningen. ,,Nieuw voor Maas International en nieuw in de vendingmarkt’’, zegt Jochem Snels, manager Inhouse Café. Het nieuwe espressocaféconcept beleefde de première in het modern opgetrokken WSN-gebouw van de faculteit economie. Verkocht worden espresso, thee, zuivel, sap en smoothies, vers afgebakken viennoiserie en hartige snacks.

Maas Vending: Eigen exploitatie

Micaffè staat naar eigen zeggen voor internationaal, fris, dynamisch, eigentijds en kwalitatief hoogstaande producten en services. Het concept wordt in eigen exploitatie uitgerold binnen de muren van grote bedrijven, overheden, zorg, onderwijs en industrie. Dit gaat in nauw overleg met de bedrijven zelf. Maas International neemt de volledige zorg van ontwerp, bouw, inrichting en bemanning uit handen. Micaffè heeft sterke partners aan Segafredo, Dilmah, Panos, Innocent, Ben & Jerry’s en FrieslandCampina.

Maas International, Son en Breugel. Tel. (040) 264 45 00.

www.micaffe.com; www.maas.nl

Reageer op dit artikel