artikel

Manetti: Charme en passie

Café

De biologische espresso van Manetti krijgt in oktober een nieuwe huisstijl. Reden? Het merk is trots op zijn achtergrond en wil deze nog duidelijker tonen. Manetti is een klassieke espresso van Italiaanse leest. Een zuivere, pure espressokoffie, biologisch geteeld en met die typisch Noord-Italiaanse smaak.

Manetti: Charme en passie

Manetti is ontstaan toen Paul Manetti, de jongste telg uit de Venetiaanse Manetti-familie, de koffiecultuur in Nederland langzaam zag ontwaken en daaraan zijn bijdrage wilde leveren. Hij introduceerde het label Manetti, een kleinschalig geproduceerde kwalitatieve espresso voor de horeca, en wil daarmee het genieten en de koffietradities die generaties in zijn familie werden doorgegeven, bereikbaar maken voor de horeca. Ambachtelijk, maar met beide benen stevig in het verleden. De huisstijl heeft een strak en eigentijds design, maar refereert aan de authentieke charme en passie van Noord-Italië.

Manetti, Almelo. Tel. (0546) 49 38 80.

www.manetti.nl

Reageer op dit artikel