artikel

Miscela d’Oro: Geen concessies

Café

Met de nieuwe Espresso Natura biedt Miscela d’Oro een koffie die biologisch en fairtrade is, en zonder concessies te doen aan de smaak.’ Dat zegt Tim Vogt, salesmanager van Koffiekoning uit Zwolle, die dit koffiemerk uit Sicilië vertegenwoordigt.

Miscela d’Oro: Geen concessies

Miscela d’Oro zet zich volgens hem in voor een Italiaanse espresso, waarin body, crema, aciditeit, aroma en smaak optimaal tot hun recht komen. De koffiebrander creëerde een melange van Arabica-bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika en van Robusta uit Azië. Met deze dubbel gecertificeerde koffiebonen serveert de ondernemer duurzame en maatschappelijk verantwoorde koffie. De bonen zitten in zakken van 1 kilo; zes zakken zijn verpakt in een elegante vierkante doos.

Koffiekoning, Zwolle. Tel. (038) 337 66 43.

www.misceladoro.it; www.koffiekoning.nl

Reageer op dit artikel