artikel

Nestlé Nespresso: Eco-timer

Café

Nestlé Nespresso en De’Longhi hebben de Nespresso Lattissima-lijn uitgebreid met een exclusiever model: de Lattissima Premium. Een machine voor de hotelkamer of kleine horecabedrijven. Met een enkele druk op de knop is een espresso, lungo, cappuccino of latte macchiato te maken. Nieuw is dat hij ook alleen melkschuim kan bereiden.

Nestlé Nespresso: Eco-timer

Deze versie waarschuwt als het waterreservoir leeg is, als het opvangbakje voor gebruikte capsules vol is en als de machine moet worden ontkalkt. De Lattissima Premium is de eerste Nespresso-machine die is voorzien van een eco-timer; de machine schakelt zichzelf na verloop van tijd automatisch uit. Het design is strak dankzij de elegante metalen behuizing.

Nespresso. Tel. (0800) 022 23 20.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels