artikel

Oorsprong achterhalen

Café

De franchiseformule Australian Homemade, bekend van ijs, chocolade, koffie en snacks, komt in Nederland met een eigen koffiemerk. Het gaat om een verfijnde café crèmemelange en een pittige volle espressomelange.

Oorsprong achterhalen

De Australian Medium Roast en Australian Dark Roast zijn bereid op basis van Arabica-bonen die 100 procent Fairtrade (Max Havelaar) en 100 procent biologisch zijn. Maar ook eerlijk, want via de website van Australian Homemade is precies de oorsprong te achterhalen, met behulp van de 10-cijferige code op de verpakking. Daarmee kan de afnemer precies nagaan uit welk land, uit welke regio en zelfs van welke plantage de koffiebonen in de melange zijn verwerkt, en dat dit is gebeurd onder optimale omstandigheden. De melanges zijn te proeven in de Australian-winkels en daarnaast voor de horeca te koop bij alle Sligro-vestigingen.

www.australianhomemade.nl

Reageer op dit artikel