artikel

Peeze Koffie: Cappucinoblend

Café

Peeze Koffie bestaat 130 jaar. De afsluiting van het jubileumjaar wordt gevierd met de introductie van een nieuwe blend, die begin januari 2010 wordt verwacht. In de cuppingruimte is het testteam nog volop bezig, maar het belooft iets speciaals te worden, zegt Jenny Peters van de afdeling marketing en communicatie.

Peeze Koffie: Cappucinoblend

,,We zijn bezig een speciale melange te ontwikkelen voor trendy koffiespecialiteiten als cappuccino en latte macchiato. Het moet een mooie espresso worden die zich staande houdt in combinatie met veel warme melk.’’ Peeze zegt de eerste branderij te zijn die met zo’n cappuccinoblend op de markt komt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij de Arnhemse onderneming. Elke koffieverpakking die van de band afrolt, wordt dan ook geheel CO2-neutraal geproduceerd. De eerste stappen voor een biologisch afbreekbare koffieverpakking zijn in gang gezet.

Peeze, Arnhem. Tel. (026) 362 24 22.

www.peeze.nl

Reageer op dit artikel