artikel

Puro: IJs en fairtrade koffie

Café

Wie zich bij een scoopshop van Ben & Jerry’s staat te verlekkeren tussen allerlei soorten ijs, kan er nu ook een kopje Puro fairtrade koffie bestellen. Voor ieder verkocht kopje koffie doneert Puro een financiële bijdrage aan World Land Trust van Sir David Attenborough voor het aankopen en beschermen van regenwoud.

Puro: IJs en fairtrade koffie

Jeroen Lokerse van Ben & Jerry’s: ,,Het is voor ons belangrijk milieu- en maatschappelijke veranderingen teweeg te brengen. Dit doen wij door de beste fairtrade ingrediënten bijeen te brengen om ons ijs te maken. In Puro fairtrade koffie herkennen we eenzelfde passie en vakmanschap voor hun product. Het duurzame karakter sluit perfect aan bij de doelstellingen van Ben & Jerry’s.’’

Voor ieder verkocht kopje koffie doneert Puro een financiële bijdrage aan World Land Trust van Sir David Attenborough voor het aankopen en beschermen van regenwoud. In Nederland heeft Vereniging Natuurmonumenten profijt, omdat Puro een nieuw lidmaatschap betaalt voor elke zakelijke afnemer van haar koffie.

Een scoopshop van Ben & Jerry’s is te vinden in Amsterdam en vanaf eind oktober in Tilburg. En er zijn vijf vestigingen in België.

Miko Koffie Service, Valkenswaard. Tel. (040) 201 94 07.

www.miko-koffie.nl; www.benjerry.com/scoop-shops

Reageer op dit artikel