artikel

Sweet Concepts : Honingklontje

Café

Een volledig natuurlijk product, dat is de honeydrop of het honingklontje dat bestaat uit zuiver gedroogde honing. Het wordt gebruikt in koffie, thee of heet water om het zoeter te maken. Sweet Concepts is exclusief importeur voor Nederland en Europa.

Sweet Concepts : Honingklontje

Volgens directeur Mitchel Macke zijn de honingklontjes al een grote hit in de Verenigde Staten en Canada. ,,Het maakt een opmars in restaurants die een trendy en gezond product aan hun assortiment willen toevoegen en is winnaar van drie bekende awards: Food in Canada Top Ten 2008, Best New Condiment 2008 en Springwise Top Ten Food Ideas 2008. SweetConcepts levert het klontje in twee smaken: naturel en honing-citroen in een bulkverpakking.

SweetConcepts, Enkhuizen. Tel. (06) 29 07 34 38.

www.sweetconcepts.nl

Reageer op dit artikel