artikel

Theestaafje

Café

BistroTea, een roerstaafje met daarin verse theeblaadjes, maakt een lepeltje overbodig en lekt na gebruik niet na, zegt leverancier Trading4Catering. Door de gaatjes in het staafje verspreiden de aroma’s zich door het theeglas; het voorkomt dat de thee snel bitter wordt. De uit Sri Lanka afkomstige hoogwaardige Ceylon single estate thee wordt daar ter plekke geplukt, verwerkt en verpakt door de lokale bouwers.

Theestaafje

De enveloppe waarin elk theestaafje apart is verpakt, heeft een sierlijke uitstraling met een exotische opdruk en zorgt ervoor dat het aroma langer op smaak blijft. Deze verpakking is waterbestendig om de thee droog en hygiënisch te bewaren.

BistroTea is leverbaar in verschillende verpakkingen. Zo zijn er horecadoosjes met 32 staafjes, een mahoniehouten theedoos met acht verschillende smaken, een cadeauverpakking en losse cilinders van zestien stuks voor de particuliere markt. Het verpakkingsmateriaal is volledig recyclebaar.

Naast de negen basissmaken zijn er dit jaar twee melanges bijgekomen, een kruidenthee en een fruitthee. Deze zijn van natuurlijke ingrediënten en theïnevrij.

www.trading4catering.nl

www.bistroshop.nl

Reageer op dit artikel