artikel

Wel of geen café?

Café

Wie wil in deze tijd caféondernemer worden? Zelfs tijdens economische voorspoed wordt deze vraag vaak gesteld. Toch storten veel mensen zich in een ongewis avontuur. Tien redenen om vooral geen cafébaas te worden. Ook tien om het juist wél te doen.

Wel of geen café?

Tien redenen om geen uitbater van een café te worden:

Tien redenen om wel uitbater van een café te worden:

Tot slot

De ideale ondernemer bestaat niet. Wie zijn sterke en zwakke punten kent, schakelt adviseurs in voor de terreinen die hij minder beheerst. Een caféhouder moet zijn ziel in het bedrijf leggen en beschikken over organisatietalent en gezond verstand. het café met de beste papieren blijft aandacht bieden aan de klanten, in een veilige omgeving en met producten die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Reageer op dit artikel