artikel

Zoektocht naar mooiste bier-spijscombinaties

Café

Tijdens de jongste Horecava werd voor de tweede keer de Bier & Gastronomie Award uitgereikt. Inmiddels is de inschrijving voor de derde editie al weer geopend. Restaurants en eetcafés kunnen meedoen.

Zoektocht naar mooiste bier-spijscombinaties

De Bier & Gastronomie Award is een iniatief van het Biergenootschap der Lage Landen en bestemd voor restaurants en eetcafés waar bier-spijscombinaties hoog in het vaandel staan. De restaurants hebben een menukaart waarop naast de gerechten ook een suggestie wordt gedaan voor een bijpassend bier. De medewerkers dienen op de hoogte te zijn van de reden waarom de bieren er bij passen, en ook de creativiteit van de keuze van het glaswerk en de inhoud daarvan speelt een rol. Er dien een breed assortiment aan bieren te zijn.

De inschrijving staat open tot 10 juni door de contactgegevens te sturen naar: bgll@dranken.org

Reageer op dit artikel