artikel

Zoet en hartig

Café

Na Groningen opende Maas International in april een tweede vestiging van Micaffè in Zwolle. De espresso- en sandwichbar zit aan de Dr. Van Deenweg 113 op een b2b-locatie tussen bekende bedrijven. Het filiaal biedt gratis parkeergelegenheid en WiFi aan, beschikt over 45 zitplaatsen en serveert o.a. thee, smoothie, zuivel, soep, panini’s, vers fruit en de espressokoffie van Segafredo.

Zoet en hartig

Medio augustus werd een derde locatie opgestart in een pand van de Hogeschool van Amsterdam, aan de Duivendrechtsekade 36-38. Ook bij deze koffiebar – To go & To stay – is het volledige assortiment van zoete en hartige lekkernijen aanwezig. Tevens verzorgt het team de catering voor vergaderingen en evenementen in het pand.

Micaffè werkt op beide locaties samen met de partners Segafredo, Dilmah, Panos, FrieslandCampina, Unilever en Chiquita.

Waarschijnlijk wordt dit jaar nog een vestiging in de Randstad geopend. Voor 2011 zijn er vergevorderde gesprekken met diverse partijen. Al zeker is de start van een uitgebreide espresso- en sandwichbar in het Twenthe Centrum in Almelo. In deze oude stoomspinnerij wordt 12.000 m2 luxe kantoorruimte ingericht, waar o.a. de gemeente Almelo, Ten Cate Advocaten en enkele medische bedrijven hun intrek nemen.

www.micaffe.com

Reageer op dit artikel