artikel

Inschrijving Terras Top-100 voorbij

Café

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor de Terras Top-100. De afgelopen weken meldden vele horecabedrijven zich aan om een plaats te veroveren in de nieuwe terrasranglijst van Misset Horeca.

Inschrijving Terras Top-100 voorbij

Het terras is een belangrijke omzetbrenger van het horecabedrijf. Er wordt fors geïnvesteerd in comfort en uitstraling. Leveranciers bieden steeds meer keuze. Door het rookverbod met ingang van 1 juli 2008 zal de buitenfunctie van het horecabedrijf belangrijker worden.

De ondernemer die zijn rokers gastvrijheid wil bieden zal meer in comfort willen investeren. Het terras krijgt hierdoor steeds meer een eigen identiteit. Actieve bedrijven die zich willen onderscheiden kiezen voor een eigen moderne signatuur. Hierdoor wordt het terras steeds meer het visitekaartje van het bedrijf.

Misset Horeca ziet in deze trend reden om een Terras Top 100 samen te stellen. In samenwerking met Lipton Ice Tea zal op 4 juli 2008 deze ranking van meest innovatieve, opvallende en fraaie terrassen verschijnen als speciale editie van het weekblad Misset Horeca. Behalve de ranglijst met de recensies en foto’s worden er verhalen gepubliceerd over terrastrends, drankentrends, gastvrijheid op het terras en interviews met terrastijgers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels