artikel

Café Top 100 2015 nr. 10: Samson, Nijmegen

Café

Liefst twee Nijmeegse bedrijven in deze top-10. En voor Samson is dat bijna een gewoonte aan het worden. In de afgelopen acht edities van de Café Top 100 schommelde het bedrijf tussen plek 6 en 16. We schrijven het vaker: continuïteit is een kwaliteit.

Café Top 100 2015 nr. 10: Samson, Nijmegen

Samson is een klassiek adres waar een publiek komt dat houdt van een mooi glas bier en een goed gesprek. Medewerkers zijn gestoken in klassieke outfit en dat is leuk als we kijken naar de diverse juryrapporten. In één ervan meldt het jurylid over zichzelf: ‘Dit jurylid is een groot fan van barmedewerkers die goed gekleed gaan. Het tilt altijd de perceptie van kwaliteit omhoog.’ Waarvan akte. Wat verder ook opvalt is dat er altijd volk is – op welk tijdstip van de dag je ook komt. En dat je altijd snel wordt opgemerkt en netjes wordt geholpen. De bierkennis is ruim voldoende aanwezig en voor de bieren wordt goed gezorgd. Op de juiste temperatuur en in de juiste glazen wordt het naar je toe gebracht. Heerlijk cultuurdragend café.

Eigenaar: Frits Cleijne Site: Cafesamson.nl

Prijs: fluitje € 2,20 / koffie € 1,90

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels