artikel

Café Top 100 2015 nr. 100: Hesp, Amsterdam

Café

Bij Hesp kun je geweldig buiten zitten aan de Amstel in Amsterdam. Het café is uitnodigend en er hangt een gezellige sfeer. Niet voor niets weten veel mensen het café iedere keer weer te vinden. Bierliefhebbers kunnen hun lol op met ruim twintig bieren op de tap, om maar niet te spreken over die van de fles.

Café Top 100 2015 nr. 100: Hesp, Amsterdam

Het kan erg druk zijn bij Hesp, met plek aan de bar, in het restaurant én op het terras. Desondanks werken de medewerkers netjes en is productbehandeling is uitstekend. Hier krijgt je een vers getapt biertje, dat niet is ingezakt en/of bijgetapt. Als de kelner druk is, loopt de barman zelf een keer om de biertjes niet dood te laten slaan. Dat is knap, aangezien hij continu drankjes moet klaarmaken. Het duidelijke systeem met indeling van de bediening werpt zijn vruchten af. Ieder doet zijn of haar eigen wijk en dranken worden gebracht door een runner. Hesp is met zijn fijne aanbod van bieren en mooie locatie een absolute aanrader voor de vrijmibo, maar ook voor dagjesmensen.

Eigenaar: Han van Beek Site: Cafehesp.nl

Prijs: fluitje € 2,50 / koffie € 2,50

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels