artikel

Café Top 100 2015 nr. 12: Anvers, Tilburg

Café

De Oude Markt in Tilburg is heerlijk intiem en perfect geschikt als horecapleintje. Als we Anvers binnenkomen, zien een prachtige plavuizen vloer, een glanzende bar en een prachtige leestafel met mooie authentieke lampen erboven.

Anvers heeft een flinke verbouwing ondergaan en heeft daarvoor twee weken dicht gezeten. Het opengewerkte plafond zorgt er nu voor dat het monumentale en gerestaureerde dak in het oog springt. De keukens van voorheen Sinjoor (het restaurant) en Anvers (voorheen het café) zijn samengevoegd tot de keuken van Anvers. De menukaart is evenals de bierkaart ‘Belgisch’ van smaak en ook de, momenteel zeer populaire, Jospergril ontbreekt hier niet. De bierkaart telt ruim zeventig bieren waarvan er tien op de tap te vinden zijn.
Op de wisseltap kan de liefhebber terecht voor bieren van het seizoen. Anvers blijft ons wat dat betreft prima bevallen en het Tilburgse bedrijf van Rober Michielsen consolideert knap haar twaalfde plek van vorig jaar. Chapeau!

Eigenaar: Robert Michielsen

Site: Anvers.nl

Prijs: fluitje € 2,25 / koffie € 2,25

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels