artikel

Café Top 100 2015 nr.15: Proeflokaal Arendsnest, Amsterdam

Café

Weinig cafés die minder introductie behoeven dan dit gerenommeerde, hoofdstedelijke biercafé. In een statig pand aan een gracht vinden we een leuk, klein terrasje op de kade. Eenmaal binnen zien we een schitterende koperen bar.

Café Top 100 2015 nr.15: Proeflokaal Arendsnest, Amsterdam

‘Dat is poetsen iedere avond’, merkt ons jurylid op. Dit is een biercafé pur sang en dat vergt wat van de medewerkers als het op kennis en productbehandeling aankomt. Aan die verwachtingen voldoen ze tijdens onze bezoeken ruimschoots. De bediening is fris, trots en voert taken tot in perfectie uit. We vragen om extra informatie en luisteren aandachtig naar de kennis omtrent dranken, worst en kaas. Ook de productbehandeling is optimaal: mooi bier, juiste glazen, goede temperatuur, prima uitgeserveerd. Het assortiment bieren is overigens prachtig. Allemaal Nederlandse bieren op tap en op fles: een uniek concept.

Tot slot nog even de toiletten: de dopjes in de vloer zijn bekend maar daarnaast: superschoon. Fijn!

Gastheer/-vrouw: Jeffrey Zwerwer en crew
Site: Arendsnest.nl

Prijs: vaasje € 2,75

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels