artikel

Café Top 100 2015 nr.17: Jos Meesterschenkerij, Nijmegen

Café

Een vaste waarde in deze lijst en, net als De Beyerd, ooit gekroond tot lands beste café. Eigenaar Martien Evers doet beetje bij beetje een stapje terug ten faveure van dochter Malu. Zij morrelt niet aan de basiskenmerken van dit opvallende buurtcafé.

Café Top 100 2015 nr.17: Jos Meesterschenkerij, Nijmegen

Topkwaliteit en diversiteit aanbieden in het glas. Of het nou wijn, whisky, thee of bier is, altijd zijn er meerdere varianten voorhanden en wordt de drank in kwestie perfect gezet of geschonken en ook zo uitgeserveerd. De thee wordt zelfs met Spa Blauw bereid. Toch kiezen de meeste gasten voor een glas (speciaal)bier en ook de keuze op dit gebied is zeer riant. Voor wie op bieravontuur wil, is er altijd nog de waaier vol biermenu’s waarmee de gast een bierproeverij naar keuze krijgt voorgezet die is opgebouwd qua kleur of alcoholvolume. Op mooie dagen staat er een gezellig terras voor de deur, wat zorgt voor levendigheid in de wijk.

Gastheren/-vrouwen: 
Malu, Ria en Martien Evers
Site: Cafejos.nl

Prijs: fluitje € 2,30 / koffie € 2

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels