artikel

Café Top 100 2015 nr. 19: De Gaper, Eindhoven

Café

Eindhoven ontwikkelt zich in razend tempo tot de hotspot van zuidelijk Nederland. Industrieel erfgoed wordt getransformeerd tot hippe tenten met nationale allure. Je zou bijna vergeten dat de cafés in de stad die al langer bestaan ook meespelen in de eredivisie van caféland.

Café Top 100 2015 nr. 19: De Gaper, Eindhoven

De Gaper bijvoorbeeld, een topcafé. Altijd eerder en langer druk dan de directe collega’s. Gerund door twee vennoten die er in geslaagd zijn een mooie klantenkring op te bouwen. Eén van beiden, Sjoerd, is een excellente gastheer die alert en vriendelijk zijn gasten voorziet van puik getapte bieren of andere glazen met lekkers. Deze ondernemers stralen ambitie uit. Recent werd op de bovenverdieping het restaurant heropend dat er al eens zetelde. Gasten met trek hoeven nu niet meer naar een collega maar kunnen in eigen huis terecht. Slim en een prima aanvulling op het concept De Gaper. Een (bier)café met een ziel. Voor een 30-plus publiek dat kwaliteit weet te waarderen.

Eigenaren: Jan Joost de Jong en Sjoerd Bannier

Site: Gaper.nl

Prijs: fluitje € 2,20 / koffie € 2,10

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels