artikel

Café Top 100 2015 nr. 22: Het Centrum, Horst

Café

Wat heeft u aan alcoholvrij?’ Nog geen seconde nadat ons jurylid deze vraag heeft gesteld, beseft ze dat er bij Het Centrum op deze inkopper maar één antwoord mogelijk is: ‘Kraanwater.’ Gelukkig blijkt het assortiment iets groter te zijn bij dit biercafé pur sang.

Café Top 100 2015 nr. 22: Het Centrum,  Horst

Eigenaren Jan en Monique Joosten stoppen veel passie én humor in hun zaak. Dit mag naar eigen zeggen dan het kleinste café van Horst zijn, ze presteren groots. Hoewel het plein voor de deur met meer collega’s wordt gedeeld, lijkt het bij Het Centrum altijd net wat eerder en langer vol te zitten. De zaak is aangesloten bij de ABT, dus de keuze op biergebied is riant. Ook de bierkennis is optimaal. Eigenaar Jan geeft zelfs met regelmaat cursussen hierover aan zijn collega’s in het kader van Heineken’s Goed Getapt programma.
De vaste gasten mochten dit jaar weer raden op welke positie in deze lijst Het Centrum zou eindigen. Benieuwd hoeveel het goed hebben.

Eigenaren: Monique en Jan Joosten
Site: Hetkleinstecafevanhorst.nl

Prijs: fluitje € 2,10 / koffie € 2,10

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels