artikel

Café Top 100 2015 nr. 31: Momfer de Mol, Den Haag

Café

De Oude Molstraat in Den Haag is een gezellige straat met restaurantjes, winkeltjes en natuurlijk Momfer de Mol. Bij de voordeur staat een drom mensen waar we ons even doorheen moeten wringen om binnen te komen. Maar de entree is de moeite waard!

Café Top 100 2015 nr. 31: Momfer de Mol, Den Haag

Het café doet meteen gezellig aan, het is goed druk en alle gasten hebben het duidelijk naar de zin. De muziek is precies goed: niet te hard en niet te zacht. Het ziet er allemaal verzorgd uit. De bar is een plaatje, mooi, verzorgd, oud bruin, en een prachtige achterwand met een assortiment drank en jenevers waar je U tegen zegt. Bij ons tweede bezoek besluiten we een hapje te eten. We kunnen niets anders zeggen: een perfecte ervaring. Heerlijk malse biefstuk en een mooi glas wijn, met goed deskundig advies hierin. Hoewel het druk is neemt de chef de moeite om zelf aan de gasten te vragen of alles heeft gesmaakt. We ervaren perfecte gastvrijheid en weer een plaatsje omhoog voor Momfer de Mol.

Eigenaar: Joep Logjes

Site: Cafemomfer.nl

Prijs: fluitje € 2,30 / koffie € 2,20

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels