artikel

Café Top 100 2015 nr. 33: Babo, Arnhem

Café

Babo zit in een mooi hoekpand net buiten de loop van de winkels. Het terras is recent vernieuwd. Mooi gedaan! Ronde tafels met drie poten, die dus niet wiebelen. Mooie houten bank tegen de gevel. Bij binnenkomst worden we direct opgemerkt en de medewerkster achter de bar helpt ons vlot.

Café Top 100 2015 nr. 33: Babo, Arnhem

Ze heeft goed overzicht en informeert tijdig aan de gasten of er nog iets gewenst is. Babo heeft een beperkte kaart als het om eten gaat, maar de kwaliteit is voortreffelijk. Geen spareribs of saté, maar een heerlijke rode curry met jasmijn-rijst en paksoi. Bestel je hier een koffie, dan krijg je een espresso en een kannetje heet water om naar eigen smaak water toe te voegen. Volgens eigenaresse Rosalie Groothuis is de koffie op deze manier meer in balans. Babo heeft overigens een eigen koffiemelange en een topmachine: een Mirage van Kees van der Westen. Bij ons tweede bezoek in de avonduren is het een stuk drukker, maar nog steeds veel aandacht voor gast en product.

Eigenaar: Rosalie Groothuis

Site: Babocafe.nl

Prijs: vaasje € 2,50 / koffie € 2,10

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels