artikel

Café Top 100 2015 nr. 38: Sprakel, Lonneker

Café

Eigenaar Mirco Bergink is in mei dit jaar uitgeroepen tot Meest Markante Horeca-ondernemer van Overijssel, de jury roemde hem om zijn gedurfd ondernemerschap. In 2009 werd het bedrijf getroffen door brand, de herbouw is aangegrepen om naast een café ook een eetconcept neer te zetten.

Café Top 100 2015 nr. 38: Sprakel, Lonneker

Sprakels authentiek ogende pand ligt niet alleen fysiek midden in Lonneker, ook op sociaal plaatst Bergink zijn zaak in het hart van het dorp. Hij organiseert veel voor zijn gasten, van muziekfeest op het plein tot beachvolleybaltoernooi. Ook social media wordt goed ingezet, en op de website lachen gasten en medewerkers de bezoeker in een filmpje toe. Op tafel ligt het blaadje Smakelijk Sprakel. Zowel binnen als buiten is dit bedrijf verzorgd tot in de details, van de bloembakken waar nog geen dor blaadje tussen de bloemen te vinden is tot de keurig uitgeserveerde drankjes waarbij het viltje met het logo naar de gast wordt neergelegd. Ook de snelheid van de service is perfect.

Eigenaar: Mirco en Mariëlle Bergink
Site: Cafe-sprakel.nl

Prijs: fluitje € 2 / koffie € 2

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels